Hvorfor sparring

EDGES arbejder med strategisk sparring ud fra devisen, at en vellykket strategi skal udarbejdes og implementeres af ledelsen for at sikre dens rigtighed, relevans og opbakning. Men mange ledere kan have brug for en kompetent og objektiv sparringspartner, der ser virksomheden og udfordringerne udefra.

Udfordringerne omkring virksomhedens strategiarbejde er mange. Mange ledere er alene om de strategiske beslutninger, enten fordi øvrige kolleger og medarbejdere ikke kan inddrages i alle aspekter af beslutningsprocessen eller fordi man leder en virksomhed, hvor der ikke er nogen at diskutere strategi med. Andre igen har blot brug for en udefrakommende til at diskutere med. Endelig kan der i en hektisk lederhverdag være brug for en person udefra, der kan sikre, at strategiprocessen får det nødvendige fokus og bliver båret i mål.

Er du f.eks.:

  • Ny leder
  • Leder i en mellemstor virksomhed
  • Leder i en lille eller enkeltmandsvirksomhed


– så læs her, hvordan jeg kan hjælpe dig
.

Hvad andre siger

”Som nyansat chef i DONG Energy havde jeg i Anne Helene en god sparringspartner, som jeg kunne diskutere og vende de aktuelle opgaver og strategiske udfordringer med.”

Henning Andresen, Energi og Partnerskabschef, DONG Energy

Læs hele Hennings udtalelse her.